Kvalitní gastro zařízení

23.4.2012 | Autor: | Publikováno v Podnikání

Kompletně zařídit stravovací provoz není vůbec jednoduché. Ať už se jedná o hotel, restauraci, školní kuchyň, nemocniční kuchyň nebo závodní stravování, musí stravovací provoz splňovat všechny platné normy – týkají se oblasti bezpečnosti a hygieny práce, silnoproudých rozvodů, plynových rozvodů.

Ušetřete si starosti a vyberte si firmu, která nabízí komplexní řešení pro zařízení stravovacích provozů. Od takové firmy můžete očekávat poradenství (návrh nejvhodnějšího gastro provozu, odhad nákladů pro investora, posouzení stávajícího provozu), kvalitní projekt gastro zařízení (od počáteční studie až po realizační projektovou dokumentaci), prodej všech potřebných zařízení do vašeho gastro provozu a v neposlední řadě je to montáž a servis kuchyňských zařízení včetně jejich revizí a zaškolení obsluhy.

Mezi špičky v oboru patří společnost MAVA spol. s r. o., která byla založena již v roce 1991 a v oblasti gastronomie působí od roku 1994. Tato společnost poskytuje svým zákazníkům komplexní řešení nejen pro gastro zařízení, ale také pro prádelenské provozy. Samozřejmostí je montáž gastro zařízení včetně revizí, zaškolení obsluhy a záruční i pozáruční servis. Společnost navíc nabízí i tak zvané preventivní servisní služby, při kterých se může včas odhalit vada zařízení, aniž by došlo k přerušení provozu při poruše. V současné době má společnost již 18 zaměstnanců, z toho 5 projektantů pracujících na plný úvazek.

Gastronomická zařízení do větších stravovacích provozů

Vhodně zvolené gastro zařízení je nutností v každém kuchyňském provozu – nahradí ruční práci, zvýší produktivitu, zkvalitní a zrychlí technologický proces a sníží náklady. Například pro přípravu surovin jsou důležitá tato zařízení:

  • rozmrazovací skříně – umožňují řízené rozmrazování, které je oproti rozmrazování v lednici nebo chladící místnosti mnohonásobně rychlejší.
  • zařízení pro přípravu zeleniny – do této kategorie patří škrabky zeleniny, myčky a odstředivky zeleniny nebo krouhače zeleniny.
  • zařízení pro přípravu masa – plátkovače, naklepávače, řezačky masa nebo míchačky masa.
  • zařízení pro přípravu těsta – univerzální roboty a hnětače.
  • zařízení pro krájení a porcování – nářezové stroje a kráječe chleba či knedlíků.

Další kategorií jsou zařízení pro tepelnou úpravu potravin, zařízení pro mytí nádobí, skladovací prostory, atd.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Autor:

Říkají mi Lacertus, protože vypadám jako čert. Ve volném čase se zabývám internetovým marketingem a provozováním několika různých webových projektů.

Tento autor zde publikoval zatím 148 článků.

Napsat komentář